Åk på en träningsresa med PT-Johan

I en tid av massproducering av det mesta sticker J.Malmqvist ut. Utan hjälp av stora resebolags marknadsföring och vinstjakt arrangerar Johan personliga träningsresor sedan många år, med fina minnen som består! Den första resan gjordes 2011 och har allt sedan dess varit ett tillfälle till fördjupad kunskap, nya vänner, ökad motivation och spännande äventyr!

 

JOHANS träningsresor är roliga och unika

Ingen träningsresa har varit den andra lik, mest för att det är roligt att göra olika saker från år till år. Om något som planerats behöver modifieras på plats p.g.a. särskilda behov och omständigheter så ordnas det så att alla resenärer får en så bra upplevelse som möjligt!

Flera deltagare har med åren blivit återkommande gäster och personliga vänner, något vi är både stolta och tacksamma för!

Kombinera träning, inspiration, nöje Och avkoppling i en resa

I likhet med andra arrangörer genomför Johan i egenskap av personlig tränare föreläsningar och träningar, men vi balanserar även resan med nöje och mängder av inspiration! På en fantastisk plats och med ett otroligt bemötande och omhändertagande av hotellets hjärtliga personal vars ömsesidiga respekt har växt genom åren och får oss som deltagare att känna oss både välkomna och efterlängtade!

Numera är känslan som att komma hem och redan när vi landat i Sverige igen börjar intresset och förväntningarna inför nästa års resa och upplägg.

Vi var först i Västmanland med återkommande träningsresor och är otroligt stolta över denna tradition – En resa utöver det vanliga garanteras!

För mer information kring vårt fantastiska äventyr, vänligen tag kontakt så berättar vi mer!

Besök webbplatsen för PT-Johans Träningsresor på traningsresor.com.

 

Boka en gratis konsultation nu

Konsultationen är helt gratis och utan köptvång. Personkemi är viktigt och du och din tränare ges möjlighet att känna efter om ni är redo för gemensam start. Du får också i lugn och ro berätta mer om vad just du vill lyckas med.