VÅRA Verktyg

Att hitta rätt verktyg som passar olika människor i form av program och appar har tagit många år att hitta, välja ut och optimera.

Numera erbjuds alla kunder till PT Johan förutom själva personliga träningen / kostrådgivningen, även individanpassad programvara för att göra hälsosatsningen så framgångsrik som möjligt!

Det första som väntar när du börjar hos J.Malmqvist är, (förutom det traditionella bakgrundssamtalet, där du får berätta om dina mål, tidigare erfarenheter om träning/kost, eventuell skadehistorik och annat som kan hjälpa till att hjälpa dig) det revolutionerande verktyget Hucosport Human core motivation. En kognitiv visuell analys som ger dig och din tränare ökad förståelse om väldigt viktiga faktorer som påverkar din motivation, både i neutralt men även stressat tillstånd.

J.Malmqvist är det enda företaget i Västmanland som har förmånen att erbjuda detta verktyg och kan med dess hjälp, i samråd med dig, snabbt och träffsäkert hjälpa dig uppnå just dina mål!

Hemligheten bakom långsiktig och givande fysisk aktivitet eller förbättring av kostmönster (oavsett val av kostregim) kräver förutom vilja, kunskap och handling även en identifiering och förståelse för dina personliga motivationsfaktorer samt varför det ibland inte riktigt blir som man vill.

När din förståelse ökar, förbättras effektiviteten, din personliga glädje, verkställandet samt vilka utmaningar du ska sortera ut och satsa på. Dina möjligheter att komma dit du vill och det som brukar definieras och kännas igen i termer som “framgång och att lyckas”, ökar helt enkelt ordentligt!

Det själva “resultatet”, per definition, dvs den egentliga konsekvensen av våra handlingar blir positiv eller negativ, men ATT det alltid blir någon form av resultat är ett faktum.

Vill du läsa mer om detta resonemang kan du gå in på www.hucosportretail.com.

Det är ingenting som du behöver läsa eller förstå just nu. Vid start får du den hjälp du behöver med att förstå vad Human core motivation innebär, men för dig som vill läsa mer redan nu så kan länken ovan vara intressant.

Övriga verktyg anpassas åt dig i samråd med din tränare när du börjar. Självklart ingår de verktyg som behövs utan några extra kostnader när du tecknar någon av våra paketlösningar!

Boka en gratis konsultation nu

Konsultationen är helt gratis och utan köptvång. Personkemi är viktigt och du och din tränare ges möjlighet att känna efter om ni är redo för gemensam start. Du får också i lugn och ro berätta mer om vad just du vill lyckas med.