Kickstarta sommaren med PT-Johans koncept PTJ Summerchallenge

 

En gång per år utmanar personliga tränaren Johan alla som vill att delta i en sommarutmaning kallad PTJSC! (PTJohanSummerChallenge)

I 10 veckor med slut söndagen i midsommarveckan kämpar deltagare runt om i Sverige och övriga Europa för att komma i bättre form, helt gratis! Detta koncept grundades redan 2008 och har allt sedan dess varit ett populärt inslag hos J.Malmqvist Training specialists.

Oavsett träningsmål och oavsett tidigare erfarenhet deltar du, i en eller flera grenar, för att ha roligt, tävla, slippa bada i vassen eller för att få träningen gjord. Du bestämmer själv svårighet och mängd. Det finns något som passar alla!

Eftersom denna utmaning erbjuds internationellt är tävlingssidan på engelska, men det kan vara bra att veta att vår tävlingsdomare (ej PT-Johan) är svensk, så behöver ni ställa frågor är det självklart möjligt att göra det på svenska.

Alla som ställt upp under åren, som har kommit i mål, har fått goda resultat under perioden, trots att det i slutändan är upp till varje deltagares samvete att rapportera in sanningsenliga resultat under veckorna.

I anslutning till denna utmaning brukar PT Johan erbjuda de deltagare som vill, mot en billig peng, att träffas en gång per vecka och träna tillsammans i grupp. Genom åren har denna gruppträning varit en uppskattad mötesplats för träning, tankeutbyte, glädje och skratt! Håll utkik på den officiella sidan när nästa start går av stapeln!

Du kan läsa mer om PT-Johans Summerchallenge på ptjsc.com.

 

Boka en gratis konsultation nu

Konsultationen är helt gratis och utan köptvång. Personkemi är viktigt och du och din tränare ges möjlighet att känna efter om ni är redo för gemensam start. Du får också i lugn och ro berätta mer om vad just du vill lyckas med.