Vad är personlig gruppträning med J.Malmqvist?

I våra lokaler bedrivs under några kvällar per vecka personlig gruppträning. Denna leds vanligtvis av två stycken ledare (ej PT Johan, men han har kvalitetssäkrat alla moment, övningar och valmöjligheter under träningarna. Gruppträningen passar många olika människor samtidigt, trots skillnader i styrka, erfarenhet, ålder och kön. Det blir personlig gruppträning på individnivå!

Ledarna är lättsamma, omtänksamma och kombinerar glädje och intresse för just dig vilket gör att det är lätt att alltid känna sig välkommen!

When you succeed you will recall this day

Vad är det som är Bra med J.Malmqvists gruppträning?

Johan Malmqvist licensierad Mastertrainer, har att själv instruerat i många år, som mest 14 pass / vecka, i egen regi och med egen utrustning. Han har också utbildat instruktörer på andra gym runt om i Sverige samt fungerat som gruppträningsansvarig på olika platser i Västerås, senast på Hässlö C.A.R.E: gym och spa.

Vad kan man förvänta sig av gruppträningen hos J.Malmqvist?

Även fast det är gruppträning är den skapad med dig i fokus. För att ledarna ska kunna hjälpa dig på bästa sätt får alla deltagare göra vår sk. Sportprofil innan start. (se fliken verktyg) Tack vare det blir kommunikationen lättare och du får en ökad trivsel!

Just nu finns det 10 individuella upplägg med olika fokus, t.ex. styrketräning, allmänstyrka, fettförbränning, kondition, säte/lår eller rörlighet/stretch. Alla dessa kan bedrivas utan kollision med varandra eller oreda, trots att träningstiden är gemensam!

I praktiken kan alltså 10 olika personer träna 10 olika program utan att någon krockar. Det är vad vi kallar personlig gruppträning! Ledarna följer vanligtvis 1-2 program per termin. För dem som vill bli instruerade i fler program bokas personliga genomgångar separat för att inte störa resten av gruppen under deras träningstid.

success comes from repeating good actions

Varför ska du träna gruppträning med J.Malmqvist?

För att vår gruppträning är både genomtänkt och flexibel! Deltagarna är både ungdomar och äldre. Träningsviljan är gemensam! Våra fantastiska ledare är dessutom oftast med och tränar själva och rätt vad det är dyker PT Johan upp också i egen hög person, som lydig och glad deltagare!

Boka en gratis konsultation nu

Konsultationen är helt gratis och utan köptvång. Personkemi är viktigt och du och din tränare ges möjlighet att känna efter om ni är redo för gemensam start. Du får också i lugn och ro berätta mer om vad just du vill lyckas med.