Om Johan Malmqvist

Långt före det egna företagandet arbetade Johan med hälsa och friskvård i Västerås som uppskattad gruppträningsinstruktör och omtyckt personlig tränare!

Företaget J.Malmqvist Training specialists har funnits sedan 2008, Johan examinerades 1999, både som Fitness instruktör och universitetet. Huvudsysslan har alltid varit personlig träning med kunden i fokus. Innan det egna företaget bolagsregistrerades 2008 så hann Johan med att hjälpa andra i ytterligare 15 år!

(Allt började som huvudansvarig ungdomstränare i hockey och fotboll, samtidigt som han spelade själv under sin tonårstid.) Det har sagts att det ritades och skissades en hel del på spelsystem och träningsupplägg under gymnasietiden. Något som fortsatte under Johans senare universitetsutbildning.

Totalt sett har Johan 25 års erfarenhet av att hjälpa andra som tränare! Motionerat själv har han gjort sedan han lärde sig att gå. 🙂

Oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare blir du alltid väl bemött och får gehör för vad just du behöver.  PT Johan har blivit utnämnd till Sveriges bästa tränare, inte framröstad via internet av okända människor eller folk som uppmanats rösta via Facebook utan av Fitness Magazine, utvald efter noggrann granskning av journalisterna själva, i konkurrens med andra väletablerade tränare i Sverige, däribland Annelie Pompe, känd från mästarnas mästare.

Johan har arrangerat events som exponerats nationellt i både tv och radio, fungerat som Västmanlands läns tidnings (VLT) träningsexpert, anordnat uppskattade träningsresor, regelbundet, utan avbrott i snart 10 år och headhuntades till den första heltidstjänsten som personlig tränare i Västerås när det begav sig (Hässlöhuset)

Johan brinner nu liksom då och för alltid för att hjälpa andra, med stor omtanke, målmedvetenhet, vetenskaplig grund och nytänkande. Oavsett om du vill optimera din träning genom mätbarhet, få utmaningar och variation, förbättrad allmänhälsa eller hållbara rutiner så finns PT Johan här för dig!

För den lilla människan – Med stora drömmar!

When you succeed you will recall this day

Din hälsa i fokus

Personligt upplägg

Tydlig målbild

Beprövade metoder

Boka en gratis konsultation nu

Konsultationen är helt gratis och utan köptvång. Personkemi är viktigt och du och din tränare ges möjlighet att känna efter om ni är redo för gemensam start. Du får också i lugn och ro berätta mer om vad just du vill lyckas med.