Vad är kostradgivning med Johan?

J.Malmqvist är både avancerad och licensierad kostrådgivare samt body/fitnesscoach. Han är även universitetsutbildad pedagog med många års erfarenhet och framgångsrika kundresultat.

Alla Kostråd och tillhörande kostprogram skapas utifrån dina individuella förutsättningar och mål.

When you succeed you will recall this day

Vad är det som är bra med PT-Johans kostrådgivning?

Kost och träning går hand i hand. Vill du högprestera träningsmässigt är det en förutsättning att du även äter rätt och får i dig den näring du behöver i form av kolhydrater, fett, proteiner, vitaminer och mineraler. Beroende på vem du är och vilka önskemål du har så anpassas kostmetoden (regimen) för att just du ska nå ditt mål. Det spelar m.a.o. ingen roll om du är vegan, vegetarian, laktosintolerant eller föredrar någon speciell kostmetod. Alla kan lyckas!

Vad kan man förvänta sig av Johan som kostrådgivare?

Oavsett om du tränar eller inte så kan du må mycket bättre genom att äta rätt. Framsteg görs genom kunskap och förståelse för vilken metod som passar bäst för just dig att följa. Metoderna varierar utifrån dina önskemål liksom liksom vilka livsmedel du föredrar. Detsamma gäller appar, utformning av kostprogram, scheman och detaljinnehåll.

success comes from repeating good actions

Varför Ska jag anlita J.Malmqvist som kostrådgivarE?

Oavsett om du vill uppnå viktuppgång, viktnedgång, hållbar viktbalans, muskeltillväxt, effektoptimering eller få ökad kunskap om vad som är ett sunt näringsintag för allmänhälsa så hjälper Johan dig att göra din kosthållning till en fungerande del i vardagen. Något som bidrar till ökad livskvalitet både för dig och din familj!

Boka en gratis konsultation nu

Konsultationen är helt gratis och utan köptvång. Personkemi är viktigt och du och din tränare ges möjlighet att känna efter om ni är redo för gemensam start. Du får också i lugn och ro berätta mer om vad just du vill lyckas med.