Vad är personlig träning online med Johan?

Personlig träning online med personlig tränare Johan är mycket. Du får både telefonsupport, mailsupport, träningsprogram med video och andra verktyg för att lyckas med din träning, oavsett om du vill bedriva den på ett gym, hemma eller utomhus.

Vad är det som är bra med Johans PT online?

Han har utnämnts till bäst i test av tidningen Fitness Magazine, anlitats av både stora organisationer och företag och privatkunder i många år. Johan har kunskapen, verktygen och metoderna för att du ska bli lyckas!

Vad kan man förvänta sig av Johan som personlig tränare online?

Du kan förvänta dig samma engagemang online som för de kunder som han träffar fysiskt. PT Johan är  kunnig, ärlig, engagerad, ödmjuk och gör alltid sitt bästa för att du ska nå dina mål.

Varför ska du anlita J.Malmqvist som personlig tränare online?

Du får marknadsledande verktyg och program för att lyckas. Allt skapas individuellt, det vill säga det finns inga massproducerade, färdiga program som skickas ut vare sig det gäller kost eller träning. Du får alltså vad just du behöver!

Boka en kostnadsfri konsultation

Välj PT online med Johan, när du vill anlita Johan men inte har möjlighet att träffa honom fysiskt! Det är lika bra som fysisk PT, bara annorlunda! Tag kontakt idag!

När du klickar på skicka så kommer vi inom kort att ta kontakt med dig.