Vad är personlig träning med Johan?

Personlig träning med personlig tränare Johan är mycket! Du slipper planera, tänka, väntetider på maskiner och skrik. Med Johan tränar du enskilt i en exklusiv träningsmiljö. Inomhus eller utomhus väljer du själv! I lokalerna, förutom fria vikter och maskiner finns också solarium, bastu, barnrum för de minsta samt massagemottagning med tillhörande väntrum.

Vad är det som är bra med PT Johan?

När du anlitar Johan som personlig tränare är inte frågan OM du kommer att nå dina mål inom träning, utan NÄR du kommer uppnå dina mål. Tillsammans med din personliga tränare Johan skapas en individuellt anpassad träningsplan som passar in i just din vardag för att du ska lyckas så bra som möjligt!

Vad kan man förvänta sig av Johan som personlig tränare?

Med Johan som personlig tränare kan du förvänta dig en professionell tränare med många års erfarenhet! Johan har brunnit för att hjälpa människor med träning i allmänhet sedan tidigt 90-talet och gymbranschen i synnerhet, sedan slutet av 90-talet. Johan är också utbildad idrottslärare på grund och gymnasienivå samt, bland mycket annat, även arbetat som bredd och utbildningsansvarig för Västmanlands skolidrottsförbund.

Du kan förvänta dig ett stort engagemang, kunskap och vilja att alltid göra sitt bästa för just dig! Johan är lugn, empatisk, metodisk, lyhörd, flexibel och ger dig energi att träna, även de dagar då du aldrig hade åkt till gymmet själv!

Varför ska du anlita J.Malmqvist som personlig tränare?

J.Malmqvist har arbetat med detta på heltid i många år med nöjda kunder! Numera erbjuds alla kunder förutom Johans kompetens, också en exklusiv och personlig träningsmiljö att längta tillbaks till!

Boka en kostnadsfri konsultation

Välj Johan som personlig tränare, exponerad nationellt i tv och radio och utsedd till bäst i Test av tidningen Fitness Magazine. Tag kontakt idag!

När du klickar på skicka så kommer vi inom kort att ta kontakt med dig.